top of page

REGULAMENT balta & pescuit

Prezentul regulament este aplicabil pentru toate persoanele care aleg destinatia Pescarium si este dezvoltat pentru a le asigura o experienta inedita desfasurata in conditii optime.

 1. Accesul cu autovehicule in perimetrul complexului se va face cu o viteza de maxim 5 km / h.

 2. Numai persoanele care au achitat taxa corespunzatoare au dreptul de a pescui.

 3. SCALDATUL este STRICT INTERZIS.

 4. MINORII au acces in zona Pescarium Corbeanca DOAR insotiti si supravegheati de catre un adult.Pescarium Corbeanca nu isi asuma responsabilitatea si nu va acorda despagubiri morale sau financiare in cazul producerii de accidente, pagube morale sau materiale.

 5. Nu sunt permise alergarile si jocurile imprudente pe marginea lacului. Pescarium Corbeanca nu isi asuma responsabilitatea in cazul eventualelor accidente.

 6. Se acorda o atentie sporita in conditii de plaoie in ceea ce priveste pontoanele si terenul de jur-imprejurul cabanelor.Pericol de alunecare. Pescarium Corbeanca nu isi asuma responsabilitatea in caz de accident.

 7. Nu raspundem de lucrurile personale/ bunuri de valoare lasate nesupravegheate sau uitate in incinta complexului.

 8. Va rugam respectati personalul si nu deteriorati bunurile complexului: mobilier, aparatura, instalatii igienico-sanitare. Deteriorarea bunurilor complexului va atrage dupa sine sanctionare cu contravaloare bunurilor si interzicerea accesului pe balta Pescarium Corbeanca.

 9. Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasa, producerea de distrugeri a dotarilor, echipamentelor, spatiilor sau a oricaror altor bunuri va atrage dupa sine consecintele legii in viguare.

 10. Sotia sau copilul (cu varsta maxima de 12 ani) persoanei care a achitat taxa corespunzatoare are dreptul sa foloseasca o undita sau o lanseta pentru pescuit (a pescarului), doar in dreptul locului rezervat.

 11. Pe toata durata de timp rezervata pentru pescuit, personalul care se ocupa cu amenajarea lacului are dreptul de a controla si cantarii pestele capturat.

 12. Este permis pescuitul doar in zonele special amenajate - casute, zona pescuit zi.

 13. Pescarul poate folosi pentru pescuit maxim 4 lansete si 1 undita sau doar 5 undite dotate doar cu un carlig si plumb sau cu naditor pierdut, montura permitand eliberarea plumbului sau naditorului in cazul ruperii firului.

 14. Este interzis pescuitul cu monturi ce contin mai multe carlige (la”BOMBA”).

 15. Pot fi retinute de catre persoanele care au achitat taxa corespunzatoare de pescuit doar speciile de CRAP cu o greutate intre 1 si 4 kg. Capturiile de CRAP cu o greutate sub 1 kg sau care depasesc 4 kg vor fi eliberate imediat inapoi in lac in stare vie si fara a fi ranite.

 16. La specile de SOMN se va pescui doar la casute. Permisul de pescuit la SOMN nu se supune promotiilor.

 17. Pentru regimul de pescuit la SOMN, se pot retine doar speciile care au cel putin 5 kg. Dacă se doreste retinerea se va putea face doar contra unei taxe de 30 lei/kg.

 18. Capturiile accidentale de SALAU si STIUCA vor fi eliberate imediat inapoi in lac in stare vie si fara a fi ranite.

 19. Este interzisa punerea pestelui in acelasi juvelnic sau sac de pastrare de catre 2 sau mai multi pescari precum si primirea sau cedarea de peste de la sau catre alti pescari.

 20. Pescarul nu are voie sa puna in sac sau juvelnic o cantitate mai mare de 4 kg (pentru permisul de 12h in perioada Luni - Joi) respectiv 4 kg (pentru permisul de 12h in perioada Vineri - Duminica) sau 8 kg (pentru permisul de 24h) si nu are voie sa o inlocuiasca cu capturi prinse ulterior.

 21. Fiecare pescar este obligat sa se prezinte cu saltea de primire, spray antiseptic si juvelnic sau sac de pastrare daca se doreste sa se retina peste. Pescarium pune la dispozitia pescarului salteaua de receptie (in limita stocului disponibil).

 22. Gratarul se face obligatoriu folosind doar gratar prevazut cu picioare sau in locurile special amenajate. Este interzis intretinerea focului la sol.

 23. Este PERMISA plantarea cu ambarcatiuni pentru momeala (navomodel) contra cost. Pescarium Corbeanca nu pune la dispozitia pescarilor barca de nadit. Acestea apartin doar clientului care nadeste.

 24. Este interzisa muzica, injuriile sau oricare alte activitati care pot deranja linistea sau activitatea persoanelor aflate la lac.

 25. Toate persoanele care se bucura de serviciile oferite au obligatia de a pastra curatenia in zona rezervata si de a arunca toate deseurile in locurile special amenajate. 

 26. Doamnele si copiii care insotesc pescarii dar nu pescuiesc nu sunt obligate sa achite taxa de insotitor.

 27. Cazarea se face in regim hotelier. La ora 15:00 se face checkin (cazarea) iar checkpu (decazarea) se face  pana la ora 12:00.

 28. Pescarii au voie sa vina alaturi de maxim 1 insotitor care este obligat sa achite taxa de insotitor dupa cum urmeaza: 50 lei pentru 12 ore (valabil pentru pescuitul de zi ) si 200 lei pentru 24 ore (valabil pentru insotitorii ce sunt cazati la casute).

 29. Barbatii care insotesc pescarii sunt obligati sa achite taxa de insotitor.

 30. Toate persoanele care folosesc serviciie oferite sunt obligate sa anunte administratorul baltii inainte sa paraseasca compexul indiferent de ora si problema aparuta. Nerespectarea acestei conditii duce la restrictionarea accesului in complex.

 31. Pentru a nu exista neintelegeri (in cazul celor ce vor sa sustraga peste) toate persoanele care au achitat taxa corespunzatoare vor da acordul personalului de securitate pentru a fi cercetati la parasirea complexului (masina, cutii, etc).

 32. Persoanele care au achitat taxa corespunzatoare si nu respecta regulamentul vor fi evacuate imediat din cadrul complexului si vor elibera inapoi in lac pestele prins si le vor fi confiscate toate ustensilele de pescuit.

 33. Persoanele care nu respecta conditiile impuse pentru taxa achitata si incearca sa ascunda sau sa fure peste se fac vinovate de FURT, fapta penala pedepsita conform art.208 din codul penal, si vor fi reclamati organelor de politie.

TESTIMONIALE

“Conditii optime de pescuit, atmosfera zen si peste din belsug.” - Victor M.

“Conditii excelente de cazare, inclusiv pt bebe mic de 8 luni.” - Anda M.

“Un loc minunat. Multumim pentru gazduire.” - Nastase M.

bottom of page