LOCUL CARE TE PRINDE

Construit din pasiune pentru pescuit, Pescarium reprezinta locul unde imptimitii si entuziasmatii sportului se pot bucura din plin de pasiunea lor.

Localizat la doar 15 km de Bucuresti, cu un decor natural si plin de viata, retras si ascuns de agitatia orasului, Pescarium promite sa ofere celor curiosi clipe si momente magice alaturi de prieteni si familie.

LACUL

Cu o suprafata generoasa de 22 hectare si cu o adancime ce variaza intre 3m la mal si 10m in centru, lacul Corbeanca face parte din patrimoniul Pescarium.

Popularile dese si anuale care au loc si atentia administrativa oferita lacului au transformat Pescarium intr-o adevarata rezervatie piscicola.

Drumul special amenajat din cadrul si in jurul complexului permite accesul usor la casute, pontoane, zona de pescuit si in jurul lacului chiar si in conditii meteo nefavorabile. Palcurile de stuf si papura se pot observa din fiecare colt al lacului, despartite pe alocri de trandafiri, crin de balta, berbelis si tui.

 

CAPTURI

Pentru pasionatii de pescuit, lacul gazduieste specii de crap, ten, somn, novac si caras care pot ajunge pana la o greutate de 80 kg. Cele mai frecvente capturi sunt reprezentate de crap si ten cu o greutate situata intre 3 si 9 kg, urmate de capturi mai rare de pana la 20kg. Recordul baltii pentru somn este de 80 kg urmat de crap cu o greutate de 19.7 kg.

 

PESCUIT NOCTURN
CASUTE CU PONTON

Beneficiati de confortul unei case de vacanta pe malul lacului. Pescarium va pune la dispozitie 11 casute de poveste, cu un decor specific, inconjurate de verdeata si trandafiri, dotate complet cu camera principala cu pat dublu, bucatarie, grup sanitar complet propriu, LCD, aer conditionat si frigider.

 

Fiecare casuta are propria terasa exterioara dotata cu masuta si gratar unde puteti sa va preparati pestele proaspat prins dupa retetele proprii si ponton, localizat chiar deasupra lacului, unde accesul se face direct din casuta.

PESCUIT SPORTIV SI DE AGREMENT

Pentru pasionatii de pescuit sportiv si agrement, Pescarium a dezvoltat un loc special amenajat pe malul lacului care se intinde pe o suprafata de 300 de m si 11 foisoare cu ponton pe apa dotate cu masuta si scaune pentru o experienta autentica alaturi de prieteni si familie.

 

Malul lacului este plantat cu gazon si salcii si se continua pe alocuri cu trandafiri, crin de balta, berbelis si tui.

 

Pentru pasionatii pescuitului nocturn, printre salcii si palcurile de stuf am montat pe malul lacului felinare dotate cu priza.